Hvorfor er det så få reaksjoner mot Pat Robertson?

Photo by cottonbro on Pexels.com

Den ikke helt normale pastoren Pat Robertson er av den oppfattning at situasjonen på Hahiti er guds straff. Hadde en muslim sagt dette så hadde nok Human Right service og deres kompanjonger vært på krigs stien med en gang.
Å hva skiver Finn Jarle Sæle på lederplass i menighetsbladet NorgeIdag? Joda dette: Pat Robertson har tatt fram en tøff lekse i forbindelse med katastrofen på Haiti.

Hvorfor reagerer ikke flere kristne på dette? Burde ikke normale kristne tatt klar avstand fra denne personen som ikke er helt ved sine fulle fem? Er religiøs galskap greit så lenge det er snakk om kristendom?

Enkelte fanatikere ser alltid ut til å slippe unna. For det er ikke prinsippet om at løgn er galt uannset, men hvem som utfører den. Utfører man løgn i Guds navn er alt greit, men gjør man det i Islam er det terror eller innvandering av norske verdier.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s