Paven og sex

Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Pave Johannes Paul II, som døde i 2005, pisket seg selv regelmessig for å etterlikne Jesu lidelser, går det frem av en biografi som utgis i disse dager. Han praktiserte også askese.

Hva er galt med de geistelige i denne gamle museumskirken? Kan de ikke bare ha sex med mennesker på sin egen alder enn å late som de lider for Jesus skyld. Vil paven vireklig lide for herren så burde han heller selge store deler av sine verdier og gi til de fattige. Men man gjør jo som kjent alt for å beholde sine penger, da er litt sado for herren en mer fristende utvei.

Det har lenge vært arbeidet for å erklære pave Joahannes for helgen, noe jeg finner meget rart. i likhet med nåværende pave har de ikke gjort stort for å rette opp skaden drøssevis av prester har gjort mot små barn. Pedofili kunne man dekke over hvis det skadet kirken gode navn og rykte eller at det var en av guds egne menn som utførte handlingende.
Verden gå videre, men den katolske kirke er fortsatt i iddelalderen

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s