Studier i stripping

Photo by Pixabay on Pexels.com

Vi har i den senere tid fått gleden av å le av kvinnegruppen Ottar her i Bergen etter deres moralske korstog mot en den nye strippeklubben her i Bergen.

Jeg skulle likt å sett reaksjonen på dem hvis universitetet i Bergen ( UIB) hadde gjort det samme som universitetet i Leeds  der man ønsker å forske på fenomenet. Nå har jo selvfølglig moralistene i Leeds også kommet med kritikk, noe jeg finner helt uforstålig.

Man fremstiller det som om at dette burde være drømme jobben for kåte menn som vil  kaste bort skattebetalerenes penger, noe jeg mener ikke stemmer. Dette handler om seriøs forskning på noe som er et fenomen og en kultur. Selv om man ikke liker det så kan man ikke begrense forskningen av den grunnen. Skal man slutte å forske på ting som enkelte sarte sjeler finner umoralske? Håper at universitet i Leeds tør å ha litt baller i denne saken.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s