Er det Allha som avgjør?

Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

Jeg kan gjøre så godt jeg kan, men det er opp til Allah å bestemme om det blir fredelig, sier Mohyeldeen Mohammad.

Jeg har hørt mange dårlige unnskyldninger for hvorfor man ikke skal ta ansvar for sine handlinger, men denne er direkte latterlig.

Jeg begynner å bli ganske lei av enkelte ytterligående muslimer som har gjort en tegning i dagbladet om til det verste som har skjedd i denne verden. Dette er ikke et kollektivt angrep Islam noen som helst måte. Like lite som det jeg ofte skriver om her er et angrep på alle kristne. Jeg reagerer også på hvordan en enkelte personer i det Islamske miljøet sier vi? Er Islam en person?

Vel så vidt jeg vet er det langt flere og alle er ikke like provesterte som andre.

Det er ikke Allah som bestemmer om denne demonstrasjonen blir voldelig eller ikke, men de persone som deltar i den. Her kunne Mohyeldeen Mohammad tatt litt ansvar og ikke gjort slike desperate forsøk på å ro seg unna.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s