Nordisk nettverk mot hva?

Photo by Greta Hoffman on Pexels.com

Det finnes noe som heter nordisk nettverk for ekteskapet. Skulle man brukt riktig navn på sekten hadde det vært riktig å kalle den for nettverket imot ekteskapet. For de kjemper ikke for noe, men imot noe. De kjemper nemlig imot at mennesker med samme kjønn skal få gifte seg. De kjemper imot at homofile skal få de samme rettighetene som folk flest. Nå har sekten ikke vunnet frem verken med stortingsvalget eller kirkevalget, burde ta som et hint. Når det viser seg at mange i krf heller ikke bryr seg nevneverdig, så er nok kampen tapt for alltid.

Uansett må man jo berømme Jan Harsem for innsatsen som stort sett menighetsbladet Norge i dag ser ut til å gidde å skrive om. Kanskje ikke lett å drive et nettverk med tyngde når nettverket stort sett blir frontet av en mann og får plass rundt spisebordet hans.

Men en lite snev av selvinnsikt finnes. Han sier nemlig En reversering av ekteskapsloven er ganske urealistisk i dagens politiske virkelighet, og at strategiene bør velges deretter.

Kunne ikke verdt mer enig, men kanskje han bør skaffe seg en annen strategi eller rettere sagt en annen kamp. En kamp som faktisk dreier seg bom å kjempe for menneskeverd og ikke imot det.


Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s