Hvor er de Kristen konservative nå ?

Photo by Skitterphoto on Pexels.com

I debatten om Muhammd karrikatur demonstrasjonene i vinter vardetikke rent som reagerte Mohyeldeen Mohammad sine utalleser om homofili. At strengt religiøse mennesker har et heller anstrengt forhold til homofili og seksulitet er allerde en kjent sak. Enten det er strenge muslimer eller kristne så er de sykelig opptatt av hva som foregår innenfor de fire vegger. Vel kun på enkelte områder, men jeg skal ikke skjære dypere her.

Nå sier ikke Mohyeldeen Mohammad noe som egentlig enkelte kristne også tenker? Jeg har skrevet flere innlegg i denne bloggen om de  trakkaserende utallesene til flere av landet kristenledere. De sier ikke rett ut at homofile bør drepes, men utallesene deres er med å skape både hat og trakkasering av homofile. Man trenger ikke alltid å skyte selv for å ha skyld.

Opp i alt dette ser det ut til at man helt harglemt skandalene i den katolske kirke.  Der har det foregått missbruk av barn i stor skala og når det har blitt oppdaget så har deres ledere gjort sitt ytterste for å skjule det. Men merkelig nok ser jeg ikke mange svære overskrifter i de kristen konservative avisene som tar et skikkelig oppgjør med dette. Hvorfor ikke spør jeg meg selv? Hadde dette foregått i en Moske hadde de da reagert? Hvorfor reagerer de ikke mot kristen hets mot homofile?

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s