Driver ut politiske spøkelser

Photo by Pedro Figueras on Pexels.com

Det er påske og derfor skal jeg være her for dere og presentere ulike saker med religiøst tilsnitt. Nå er det ikke alle like saker som får særlig oppmerksomhet siden de ikke dreier seg om musilmer eller new agere. Derfor skal jeg glede dere her i påsken med masse festelige, men av og til også skremmende saker om dette temaet.

I Ukraina har politikk fått en ny mening, men denne gangen er det den kristne kirke som står for moroa. Det viser seg at nemlig at den nye statsministeren der borte trengte litt god gammeldags eksorsisme for å resne sitt kontor.

Statsministeren Mykola Azarov sa dette til nyehtsbyrået interfax: Det var svært tett luft der inne. Etter eksorsismen ble det lettere å puste, så da gikk jeg inn på kontoret.

Jeg kan forstå at at kristen norge syntes Ukraina er langt vekke og derfor ikke velger å utalle seg, men til og med på hjemmebane er de meget stille. Når seniorprest Otto Odland i Bergen ønsker at Den norske kirke skal ansette egne eksorsister er det også ingen reaksjon. Hva hadde skjedd hvis en Iman hadde kommet med slike utspill? Jeg trenger vel ikke å si svaret på det?

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s