Jødiske ekstremister advarer mot ekteskap med Leonardo DiCaprio

Photo by Ann H on Pexels.com
Hun bør skamme seg, sier ekstremist om israelsk supermodell.

I de siste innleggene har ekstreme tilhengere av de andre to religionene fått sitt pass påskrevet, men jeg diskriminerer ingen. Tullinger er tullinger uansett religion eller etnisitet. Derfor syntes jeg det er på sin plass å gjøre noe få andre gjør i frykt for å bli stemplet som nazi, nemlig ta for meg ytterlige ånde jøder.

Baruch Marzel er en del av den nasjonalistgruppen Lehava, som har et mål å hindre ekteskap mellom jøder og ikke jøder. Her skal rasen holdes ren og ikke vaskes ut. Minner disse utsagnene dere om noe? Lurer på hva folk hadde reagert hadde jeg sagt dette om Nordmenn eller andre?


Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s