Mener homofili forklarer FN-svikt i Srebrenica

Photo by Pixabay on Pexels.com

Selv om Nina Karin Monsen kaster bort tiden til det Norske rettsapperatet er det verdt å ta en titt utenfor våre grenser. Jeg kan allerde nå i begynnelsen av denne posten si at heller ikke denne gangen dreier det seg om muslimer som kommer med skadaløse utsagn. Jeg vet at for en del kristen konservtive så er det ikke morosmt å ta fatt i homosaken når det gjelder kristne sin diskriminering. Dirskiminering av homofile er fra enkelte kristne en kjærlighet fra gud, mens hos muslimer er det tegn på anti krist.

John Sheehan, som tidligere var NATOs øverste militære leder mener t det var homofili blandt nederlanske soldater om var skyld i Srebrenica massakeren. Sheehan hevdet nederlandske ledere hadde fortalt ham at nærværet av åpent homofili blant de nederlandske FN-soldatene i byen bidro til å gjøre massakren mulig.

Jeg dikter ikke dette opp dette, han selv kom med disse ordene i en kongress høring. Men hvor er de kristen konservative denne gangen? Hadde John Sheehan sagt at det var på grunn av jøder så hadde nok lyden vart en helt annen. Eller hvis en Iman hadde sagt det så vet vi vel alle hva som hadde skjedd.

Kamp for homofiles rettigheter ser fortsatt ut til å ha en lang vei å gå og jeg reagerer at enkelteikke er mer prisipiell enn det de er. Denne utallesen er så avskylig og kommer fra en såpass viktig person i en allianse Norge deltar i. Derfor bør regjeringen reagere og minst ikke avisene NorgeIdag og Dagen/Magazinet

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s