Norgeidag sin Israel dekkning.

Photo by Specna Arms on Pexels.com

Israel frykter at president Barack Obamas krav som ble fremsatt under hans siste møte med statsminister Benjami, skriver avisen Norge i Dag.

Nå er det ikke tvil om hva denne avsien mener om denne saken, men hadde de ikke blitt blendet av sitt bibelske og forhåndsprogamerte syn hadde de kanskje fått med seg fakta. Man kan ikke ført kritisere norske aviser sin ensidige mediadekkning om midtøsten når de selv driver med den. Især når de selv unlatter viktige fakta som skader deres syn.

Det har seg nemlig slik at Meningsmåling viser at presidentens opptreden overfor Israel har støtte blant israelerne. Opps det nevnte ikke Norge i dag,mon tro hvorfor? Burde ikke Norge i Dag også nevnt alle overføringende av økonomiske midler som går fra Usa til Israel? Nå vet jeg ikke hvem Richard Oestermann som har skrvet saken er, men journalist bør han ikke kalles.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s