Paven bør arresteres

Photo by Max Avans on Pexels.com

Det er bare en ting å si om dagens pave og det er at han er en forbryter. Hadde Paven vært leder for en kjede barnevernsinstitusjoner så hadde han sittet i fengsel på evig tid, men siden han leder en av verdens mektigste kirkesamfunn så får han gå fri.

Jeg syntes det er direkte pinlig at etter alle skandalene som har funnet sted i den katolske kirke de seneste årene så er det ingen statsleder som har krevd dette. Paven var allerede før han fikk jobben som sjefs klovn allerede med å skjule de grusomme forbrytelsene det katolske presteskapet har begått. Hans egen stat Vatikanstaten har i årevis vært en tilfluktssted for pedo prester på rømmen.

Skandalene er ikke av ny art heller og det viser seg at den strekker seg til en rekke land over hele verden. At Paven ikke har vist om dette eller gjort noe med det før viser desperat han er etter å skjule kirkens forbrytelser.

Dette er ikke et angrep på alle katolikker og når det meldes om mobbing av katolske barn bør enn også reagere. Men saken er den at her på den katolske kirke ta et kraftig oppgjør med seg selv og slutte å opptre som en stat i staten.

La oss gjøre det som bør gjøres og ikke bare arrestre overgriperne, men paven og alle de andre i kirke som har skjult disse forbrytelsene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s