Hyklersk Israel hyllest

Photo by Naya Shaw on Pexels.com

Israel er en viktig sak for de kristen konservative i dette landet, men jeg kan ikke kalle dem noe annet enn hyklere. Siden 1945 har de samme personene som så ned på jødene nærmest gjort dem til en religion. For ser man på historien så inneholder den ikke form for kjærlighet til jødene, tvert der imot. Den inneholder forfølgelse og spotting med bibelen i hånd. Når man i tillegg kaller opp sine menigheter etter Martin Luther som var antisemitt til sin hals kan man ikke annet enn å le.

Til dere kristen konservative i dette land kan jeg bare si en ting. Israel er et land som alle andre land. Det er ikke hellig, har ikke noen spesielle rettigheter og det er lov til å kritisere det som man kritiserer alle andre land når de gjør noe galt.

Men ifølge banden av såkalte Israel venner er ikke dette mulig for all kritikk er antisemittisme og jødehat. Men det er faktiske en stor forskjell mellom oss alle disse religiøse idiotene og det er at vi faktisk godtar Jødenes religiøs praksis. De kristen konservative ønsker egentlig ikke jødene her , ei heller ønsker at de skal beholde sin religion. For selv om de ikke ønsker å innrømme det så tror Jødene like mye som Muslimene at Jesus er frelseren.

Nå er ikke dette et problem i Norge siden jødene ikke teller et stort antall personer, men hva hadde skjedd hvis det kom en større innvandring hit? Hva med en 100.000 jøder og synagoger i hver by og grend? Er det muslimene som ville gå amok? Jeg tror at Israel elsken til disse såkalte Israel venne ville fått et knekk. Å hva hadde skjedd hvis SV tok deres parti i Israel spørsmålet? Dette har aldri dreid seg om kjærlighet, men en viss naiv tro at de kan endre en gruppe sitt religiøse syn med å forsvare dem og støtte deres nye stat uten kritikk.  

Hilsen Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s