Hvor er du i rasisme debatten eller Sæle?

Photo by Pavel Danilyuk on Pexels.com

Sæle tar et oppgjør med det han kaller antisemittisme i Norge eller rettere sagt alle de som ikke er enige med ham i synet på Israel. Å bli stemplet som antisemitt i menighetsbladet Norgeidag krever kun at man komme er med kritikk av Israel.

 Nå er jeg ikke uenig med at det er antisemittisme i Norge, men er ikke antisemittisme bare en form for rasisme? Hvor er Finn Jarle Sæle og Norge I dag ellers når det gjelder kampen mot rasisme?

 Folk med utenlandske navn har i årevis blitt ekskludert fra deler av arbeidslivet grunnet fordommer. Dette gjelder selv om de har både de språkkunnskapene og utdannelsen som skal til. Jeg har aldri hørt Sæle gjort noe som helst innsats på dette området.

 Et problem i dette landete r den hverdags rasisme flere av våre nye landsmenn opplever. Afrikanske kvinner stemples som horer, utenlandske kvinner som er sammen med norske menn fremstilles kjøpt og betalt osv. Dette er alvorlig og ganske krenkende for de menneskene dette gjelder. Men hvor er Finn Jarle Sæle? Jeg har verken hørt eller sett ham så overhodet.

  Før Finn Jarle Sæle antisemittisme i sin munn bør han ta tak i den rasismen og trakaseringen som foregår i dette samfunnet. Man blir ikke frihetskjemper av å kalle alle motstandere antisemitter, hetse homofile og beskylde alle for å forfølge homofile. 

Hilsen Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s