Forakt for de sørgende

Jeg har tenkt å respektere borgerfreden som varer frem til lørdag, men jeg kan ikke la denne saken her fra Bergens tidende stå uimotsagt.

 Du vil brenne i helvete som ungdommene fra Utøya skal Solveig Selvik blitt fortalt av to religiøse skrullinger ved den blå steinen. Å jeg har i dette tilfelle ikke noe som helst imot å bruke definisjonen religiøse skrullinger.

 Etter den 22. juli har et samlet politisk miljø tatt klar avstand fra terrorisme, kanskje vi også bør ta klar avstand fra religiøs ekstremisme. Jeg håper de to religiøse skrullingene som gjorde dette skammer ser og ber om unnskyldning for sine handlinger for det har gjort er ikke noe annet enn forakt ovenfor alle som ble rammet 22. juli. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s