Kjendisfaktoren i Israel spørsmålet

Bare det å være i Israel gir meg masse inspirasjon og skapertrang. Det er et sted fylt av ånd, forklarer kunstner og skuespiller Geir Børresen til menighetsbladet Norge i Dag

At man ikke skriver nok om Israel ser enkelte religiøse aviser på som et tegn for økt anti-semitsme og Israel hat. Nå er jo ikke dette noe nytt siden dette er de eneste argumentene de har imot alt som er vondt og vanskelig her i verden. At de selv har en forakt ovenfor alle som tenker annerledes er ikke så farlig fordi de fanatisk elsker Israel noe som rettferdiggjør alt.

Det er jammen ikke lett å finne kjendiser som er fanatiske og uten evne til å tenke kritsk når det gjelder dette spørsmålet, derfor lo jeg rått når jeg leste i Norge i Dag (Pravda) at Geir Børresen er en slik person.
Fordi som ikke husker denne strålende skuespilleren å la meg ta for meg litt av hans karriere. Han har laget norske versjoner av smurfesanger, han har vært inne i lapetus pluss spilt i den meget kortlevde såpeoperaen venner eller fiender. Nå kan Norge i dag glede oss med hans manglende kunnskaper pluss den store nyheten om at han er undervannsmaler.

Etter å ha opplevd Jan Åge Torp som filmanmelder, har jeg lenge gledet meg til fortsettelsen. Nå skal det sies at Jan Åge Torp kun har anmeldt en film og det var Brokeback Mountain. Jeg trenger vel ikke fortelle hvorfor han sa det han gjorde om filmen eller hvorfor han ikke lenger anmelder filmer.
Det er morsomt når miljøer som kritiserer den fæle eliten og inntelektuele som ikke er enige med dem. Derfor er fint å vite at de tar kampen mot disse fæle menneskene på alvor med å bringe frem en representant for folk flest. .

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s