Så hvorfor fortsette??

Photo by Brett Jordan on Pexels.com

Humoren med denne siden var at den egentlig vare et lite overskuddsprosjekt. Jeg hadde aldri tenkt at den verken skulle bli noe eller komme noe sted. Utrolig nok fortsatte jeg prosjektet noe som har endt med at den i dag har flere lesere en mitt hovedprosjekt Tronds Orakel.
Nå er ikke dette lenger en side prosjekt, men en av mine viktigste gjøremål. Hver dag tråler jeg igjennom en rekke aviser, utelanske mediaer, religiøse blogger osv for å gi dere en pekepinn på hvordan verden står til.
Er jeg bitter?? Ute etter å drive med blasfemi?? Usakelig?? De dommene har blitt felt over meg og dette forumet er rekke ganger. Fra mennesker som selvfølgeligvis i mottsettning til meg selv står på nestekjærligheten sin side. For dem er det ikke inneholdet av nestekjærligheten som spiller non rolle, men bare dte faktum at de skal junne kle på seg den drakten.
Ja jeg er anderledes, ja jeg tar opp ubehageligheter og jeg kommer til å fortsette med det i stor frekvens fremover. Hvordan kan mennesker som fritt dømmer mennesker med vakker retorikk om himmel og paradis, men s de selv er  med å opprettholde en skinnhellig helvete.
Jeg elsker mennesker som tør å skille seg ut, være seg selv, mennesker som knuse illusjonene og som tør å stå opp mot det hykleriet som dømmer dem til helvete.
Så hva nå?? Jo snart kommer enda mer moro her. Jeg vurderer faktiskå knytte min radiovirksomhet opp mot denne bloggen.
Kampen har så vidt begynt

Vennlig Hilsen Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s